po ostatnich 5ciu przejazdach - calego toru - hamulec niby byl (mimo ze kopcil jak Twoj :diabelski_usmiech ) ale po 5 minutach przerwy, ruszeniu i probie hamowania - pedal wpadl w podloge czas zainwestowac w przewody i Motula - wrocil do siebie dopiero po zatankowaniu paliwa (zespol naczyn polaczonych )
a ja po dzisiejszym dniu wreszcie wiem czemu zapłaciłem tyle za hamulce :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez howard7
Oli za walczenie z facetami jak rowny z rownym
Ola już pyta kiedy znów jeździmy, chyba ma w planie mi wklepać :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez howard7
Dedziowi za pokazanie jak kosic trawe przy pomocy octavii (chcielismy ci zalatwic doplate z unii dla rolnikow ale placa dopiero powyzej hektara wykoszonego wiec troszke ci niestety zabraklo) :
Dedzio powinien dostać przynajmniej zwrot zrzutki za to koszenie :szeroki_usmiech
czy trezba wymienić świece, filtr paliwa, płyn hamulcowy, płyn chłodniczy ew co może poczekać a co w I kolejności i jakie są orienatcyjne ceny wymiany tych filtrów świec i płynów ? dodam że wyżej wymienione rzeczy jeszcze nie były wymieniane
[ Dodano: Sro 21 Mar, 07 19:44 ]
chyba wymienie wszystko hurtem tylko sie boje na fakture spojrzeć, zupełnie niewiem ile kosztuje wymiana świec płynów itp z góry dzieki za pomoc
ASO cię zarżnie w tej kwesti świece plyny radzę wymienić samemu szkoda kasy a olej i filtry też sobie poradzisz :wink: a na przeglądzie powiesz że to wszystko masz już wymienione ,nie lubią tego ale posprawdzają resztę i pieczątkę przybiją
hmm ASO jakie jest każdy wie i że ździera tu nie ma dyskucji, z tym że ja nie bardzo mam czas miejsce i pojecie o wymianie świec, znając życie wiecej zepsuje niż wymienie i tyle zaoszczędze, jak ktoś wymieniał żwieczkiw 1,6 w ASO to prosze o cene i przemysle to
Komentarz